Post by dophecarsynchni on Mar 16, 2022 20:22:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Learn Spanish Vocabulary IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب برای منابع نامحدود ▞▞▞
▞▞▞ Learn Spanish Vocabulary 2022 version ▞▞▞
این واقعا مفید است، من به هر کسی که علاقه مند است برای یادگیری زبان اسپانیایی به برنامه توصیه می کنم
عالیه. دوستش دارم♥️♥️♥️
فکر میکنم با اطمینان میتوان گفت که بالاخره یک برنامه اسپانیایی پیدا کردم که توانسته است من را در مورد یادگیری هیجان زده نگه دارد و در عین حال تمرکزم را حفظ کند. یادم میآید که از خودم میپرسیدم چرا دکمه پخش مجدد را دور از دکمه بعدی/قبلی قرار میدهند، اما صادقانه بگویم اگر نزدیک به آن بود، با پخش مجدد کلمات به خواب میرفتم. متاسفم برای پاراگراف طولانی، اما کوتاه آن را دوست دارم. طرح بندی این برنامه و برای همه نوع زبان آموزان حتی زبان آموزان تنبلی مثل خودم عالی است. بزرگ بالا
برنامه عالی!!!
Crossy Road Akcija bgp
برنامه عالی برای دانش آموزان دیرآموز
دوستش دارم💝😍
زیبا و مفید با تصاویر عکس
این یک برنامه فوق العاده است. شاید بهترین چیزی که تا به حال دانلود کرده ام. این برنامه دارای واژگان زیادی است. من فقط 4 ستاره میدم چون متأسفانه این برنامه گرامر آموزش نمیده .وگرنه یه برنامه عالی میشه 🙂
خوش گذشت
برای یادگیری لغات خوب است، اما باید چند جمله را بیان کنید
بسیار راحت و لذت بخش
عالی برای ساخت واژگان این یک برنامه عالی برای یادگیری واژگان اسپانیایی است. من از این برنامه در ترکیب با یک برنامه اسپانیایی دیگر استفاده می کنم و آنها به خوبی با هم کار می کنند. در واقع، من فکر می کنم که این برنامه در ترکیب با هر برنامه اسپانیایی به خوبی کار می کند زیرا فقط واژگان را آموزش می دهد. من واقعاً استفاده از این برنامه را دوست دارم زیرا توانایی من در برقراری ارتباط به زبان اسپانیایی با دیگران را افزایش داده است.
ساده و موثر.
خیلی بد برنامه
عالیست
موی بین
بد است شما نمی توانید از این درس!
تکنیک های شگفت انگیز و روش های بسیار موثر و تیمی بسیار متفکر. بسیار توصیه شده.
فقط چند درس رایگان هستند. من به جای آن Wlingua، Duolingo یا Fluenz را توصیه می کنم.
Learn Spanish Vocabulary শিক্ষা nsb
برنامه عالی برای یادگیری کلمات اسپانیایی، واقعا کار می کند. در خرید اپلیکیشن بسیار خوب است، در صورت نیاز می توانید سطح جدیدی را خریداری کنید. خیلی متشکرم! 5 ستاره
تشکر حماسی از شما <3
خوبه 🤗🤗
واقعا خوب. از مطالعه اسپانیایی با آن لذت بردم.
کاملا ناراضی
گرارتتتتتت
برنامه عالی من به خصوص متعجبم که مرتباً مرا وادار به تجدید نظر در کلمات می کند. ویژگی خوب تنها یک دلیل وجود دارد که به آن 5 ستاره نمی دهم. در قسمتی که کاربر باید یک کلمه را تایپ کند، صفحهکلید سفارشی به شدت برای کاربر غیر دوستانه است. بسیاری از من میدانستم که این کلمه را املا کنند، اما اشتباه میکردند، زیرا حروف در جایی نیستند که انگشتانم انتظارشان را دارند یا به این دلیل که اشتباهاً حروف همسایه یا کلید علامت سؤال را لمس کردم. من صفحه کلید معمولی را ترجیح می دهم، بنابراین اضافه کردن آن گزینه را در نظر بگیرید
تجربه خوب
Learn Spanish Vocabulary تعلیمی abav
من از چند برنامه دیگر استفاده کرده ام، این یکی از بهترین هاست! ای کاش می توانستید به جای خرج کردن پول، سطوح دیگری کسب کنید. تبلیغات بد نیست من این واقعیت را دوست دارم که این برنامه توانایی های یادگیری مختلف را تقویت می کند. برنامه عالی و به شدت توصیه می شود!
برای مبتدیان خوب است به دنبال نسخه عربی
Learn Spanish Vocabulary Educație rtn
برنامه بسیار خوبی برای یادگیری لغات اسپانیایی.
عالی...
به خاطر سپردن «لا، ل» سخت است
عالی و بی نظیره، ولی حیف فقط هزار واژه اول رایگان هست
هر خوبی
من اهل آذربایجان هستم 🇪🇸 . خیلی مفید به نظر می رسد من ترجیح میدم ازش استفاده کنم♥️
Learn Spanish Vocabulary Koulutus rpjp
بهترین برنامه برای یادگیری اسپانیایی....👍👍
برنامه عالی عالی، من کاملاً توصیه میکنم، اما از هماکنون، اگر بهخاطر تبلیغات دائمی باگ میشود، ممکن است تلفن من نیز باشد، اما به نظر نمیرسد که در قسمت پیوند دریافت کنم، آیا شما کلمات زیادی را پیوند میدهید. من نمی دانم تبلیغات پول در می آورد، اما، NVM فقط نظر من است... برنامه عالی 💯 همینطور ادامه دهید‼️