Post by dophecarsynchni on Mar 16, 2022 20:13:31 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Samurai Love Ballad: PARTY ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Samurai Love Ballad: PARTY IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hackerská hra (nekonečná výdrž) ▞▞▞
▞▞▞ Samurai Love Ballad: PARTY 2022 version ▞▞▞
Je to dobré, ale občas nedokážu přečíst slova dole, protože ukazuje pouze čtyři řádky, ne 5.
Miluji tuhle hru! Také hraji IkeSen a osobnosti LI mohou být různé, ale skvělá zápletka a události. Grafika IkeSen může vypadat lépe, ale SLBP je mnohem lepší poměr cena/výkon.
Nikdy jsem si nemyslel, že tak rychle spadnu na otome hru ♡♡♡ Podle mě je to NEJLEPŠÍ otome, co jsem kdy hrál. Postavy jsou tak krásné (brzy si je oblíbíte) a stejně tak příběhy! Od přečtení prologu jsem se rozhodně chytil ♡♡♡ Za svůj život jsem hrál nespočet otome her, ale vždy skončí odinstalované, protože se staly nudnými, ale Samurai Love Ballad mě nikdy nezklame \(○^ω^○ )/
Příběhové linie a události jsou dobře promyšlené a mají skvělé snímky, ale během bitevních událostí poté, co přidaly nové příběhové linie, je trochu obtížné (i když platíte za předměty) dosáhnout 600 za jednu figurku. Možná by bylo lepších 400 nebo 500, zvlášť když je tam 10 znaků místo 8.
načítání trvá příliš dlouho
Jako velký fanoušek otome existují další hry, které mě zaujaly, ale pak jsem je přestal hrát. A SLBP je jediný otome, ke kterému se pokaždé vracím. Mám ho od roku 2018 a upřímně, není jediná věc, která by mě během hry zklamala. Jejich způsob konceptů a témat jsou velmi unikátní, navíc se spoustou postav na výběr, každý z jejich příběhů je dobře napsaný a má zajímavé dějové linie. Jakmile si zahrajete slbp, garantuji vám, že nebudete litovat!
Kliky jsou WAAAYYY až pomalé, ořezává to příběhový rytmus. a vaše aplikace není jasná, příliš mnoho věcí nás rozptyluje a nevíme, kam kliknout.
Samurai Love Ballad: PARTY Simulacije jfd
Musím říct, že jsem do této hry zamilovaný❤️ Rád u ní trávím čas, je to dobrý způsob, jak hrát, když se nudíte. Také prosím o opravu hry. Nechá vás to na bílé obrazovce asi 3 minuty a štve mě, že musím tak dlouho čekat. Doufám, že tento problém velmi brzy vyřešíte.
SLBP má dobré příběhy a ještě lepší herní doplňky. Vyzdobení vašeho hradu a změna vašeho Avatara, stejně jako účast na vedlejších akcích, jsou pravděpodobně stejně lákadlem jako hlavní příběh.
Špatný
Jedna z nejlepších otome her, které jsem hrál a má vůbec nejoblíbenější.... Umění a zápletky jsou skvělé... Celkově tuto aplikaci vřele doporučuji ostatním (◍•ᴗ•◍)♡
Hra nefunguje, hraje ji poprvé a nechce se mi spustit, ale ukázalo se, že nejsem jediný, kdo to zažil, mnohem víc jako já v recenzi, tak to prosím nějak opravte ...
A zdarma, prostě nejlepší
Hra je v pořádku, ale v průběhu příběhů necítím vzrušení. V příbězích není opravdu dobrý proud.
srsly....nemohu tuto aplikaci otevřít😑
Přál bych si, aby existoval jiný způsob získávání perel místo jejich kupování
Chci si to zahrát, ale hra se nenačte, jako by nefungoval dotyk v hlavním menu. Prosím opravte to.
Byl jsem na konci, abych dokončil postavu, které zbývala jen jedna kapitola, najednou se objevil náhled na přeskakování povídek, které se při čtení Data všechny resetovaly. Kluci by měli dát možnost požádat buď o pokračování ve hře jako doposud, nebo o spuštění nové hry. Bez jakéhokoli varování nebo možností bylo vymazáno všechno, co mám na úrovni dovedností, chemie, příběh. Už teď je příběh příliš vágní a nudný o válkách a teď už ani není jediný důvod začít od začátku.
Samurai Love Ballad: PARTY Simulasi naky
Nejlepší hra kterou mám tu si nikdy neodinstaluju 😎😎😎😎😎
bylo to nudné číst u show, díky které je to zábavnější jako manga toon a zajímavé.
Proč bych měl povolit přístup ke svým kontaktům, volání a obrázkům, abych mohl hrát tuto hru?
Příliš mnoho milostných misí , ale je to dobré
Hraní je vždy pomalé. Obrázky a herní stránky se zobrazují pomalu, i když máte dobré připojení. A doba načítání trvá dokonce až 5 minut pro každou načtenou stránku!
Samurai Love Ballad: PARTY Simuliaciniai wjy
Chvíli mě to bavilo, ale musíte zastavit hlavní příběh, abyste mohli udělat událost, kvůli srdečnímu měřiči potřebnému k vaření. Zdobení hradu nebo oblékání trvá 15 minut, protože trvá tak dlouho, než se vše načte. Preferuji nákup napěťových her, ale zkusil jsem tuto bezplatnou hru. Snaží se vás nalákat, abyste utráceli skutečné peníze, kdykoli je to možné, což mě vede k otázce, zda dostávají více peněz z „bezplatných“ her oproti placeným hrám. Přál bych si, aby existovala možnost vybrat si, zda koupit trasu nebo hrát zdarma.
Toto není napětí, které znám a miluji. Dosud jsem si stáhl všechny hry Voltage (podle mých znalostí). Nemám problém platit za příběhy, problém je v tom, že buď čekáte strašně dlouho, nebo utratíte mnohem víc peněz, než kdybyste zaplatili předem, jako v mnoha hrách Voltage v minulosti. Z toho, co jsem o této hře hrál (abych se ujistil, že jsem měl pravdu v tom, že je to to, co jsem si myslel, že je), nejen že se zabývala miro-transakcemi, ale zdálo se, že jste si vybrali „pár“ a na základě volby by vás otočily jedním nebo druhým směrem. Nemohu podpořit tento obchodní model, stejně jako mě zaujal příběh. Upřímně doufám, že Voltage nebude dělat budoucí hry jako je tato
NIKDY VAŠE VOLBA! Občas si můžete vybrat volbu, která by ani nepomohla, je to spíš jako sledování hloupého milostného příběhu. Ani jsem neprošel celou cestu! Jen v tom dobrém, kapitola skončila! Nemohl jsem se vrátit do hry. To má k doporučení daleko!!!! :-(
Miluji tuto příběhovou hru a hltám každý nový díl. Takeda jsou moje oblíbené se Shingenem u kormidla a Sasuke s Yuki dohromady jeho těsné sekundy. Každý příběh s každým samurajem a ninjou stojí za přečtení a nepochybně budu opakovat několik příběhů, jak půjdu pro příležitost změnit svou cestu nebo nejlépe svou oblíbenou cestu. Pokaždé stojí za více než 5 hvězdiček.
Upřímně prostě úžasné. Každý příběh je tak zajímavý! Nejsem emocionální typ, přesto mě tato hra v určitých bodech rozbrečela! Získáte 5 milostných lístků denně, je to celá kapitola denně ZDARMA. Tento systém se mi moc líbí, jiné podobné hry vám bez placení dají sotva něco. Vřele doporučuji.
Miloval jsem tuto hru tak moc, dokud mi neukradli telefon a já jsem se nezaregistroval, takže jsem ztratil všechno, co jsem dokonce vyčistil 3 cesty. Proč se nezaregistrovat pouze pomocí e-mailu? Proč se musíte registrovat, abyste získali nový kód pokaždé, když změníme naše zařízení?
Miluji hru, ale už nedostávám denní dárky. Přestává to před více než 2 týdny
musim opravit recenzi hra uz se nespusti vzdy spadne ani preinstalace nepomuze a to mam vykony mobil ktery zvlada i narocnejsi hry
<a href=""></a>
Dobrá hra, opravdu rád hraje. Chyby se ale občas stávají.
Toto je úžasná hra, příběh poutající kouzlo, který vás udrží ve střehu, a hraní je snadné a zábavné. Fantastickí milenci, kteří vás rozesmějí a rozbuší srdce. Ale události jsou příliš krátké nebo je čas hrát nebo se pokusit dostat na konec událostí!!!
Naprostý počet dovednostních bodů potřebných pro příběhové mise je tak obrovský, že se zdá být nepřekonatelný. Než udělám dost lekcí vaření, abych získal tolik bodů skll, už mě to přestalo zajímat. Navrhněte jej snížit na rozumnější částky. Ale myslím, že o jednoho hráče méně to asi moc nebolí.
To nebude fungovat
Miluji Hotaru...
OK. Wow tato hra mi pokaždé poskočila srdce!! Dostanete pouze 5 vstupenek denně, ale příběhy jsou dlouhé a uspokojující!! A samozřejmě existuje způsob, jak získat více milostných lístků, stačí pokračovat v hraní příběhu a někdy ho získáte pouhým přihlášením! Pouhým přihlášením jsem získal asi 20 milostných lístků! Také děj je tak zatraceně romantický (také fantasy a humor), tuhle hru miluji.. 💜😳,
Samurai Love Ballad: PARTY 시뮬레이션 bwqk
Samurai Love Ballad: PARTY असल की नकल वाले गेम aln
Chtěl jsem hrát tuto hru. Miluju téma Otomes Válčících států. Proč ale tato aplikace potřebuje přístup k mým telefonním hovorům a mediálním souborům, aby vůbec běžela? Vykopl jsem to přímo z mého telefonu.
Proč mi ta hra připomíná anime Brave 10? (Teda minimálně hlavní příběh ze strany, kterou jsem si vybrala) 😅😂
Příběh je docela dobrý. Doporučil bych vám to zkusit.