Post by inconfepersni on Feb 19, 2022 9:53:00 GMT -8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hills of Steel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hills of Steel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code mnogo ključeva ▞▞▞
▞▞▞ Hills of Steel 2022 version ▞▞▞
Kul igrica
vrlo je nepravedno i beskrajno neugodno što u Adventure modu ne možete pucati kroz mrtve neprijatelje (uništena debla ostaju na ekranu nekoliko sekundi), a neprijatelji mogu. zaglavi se iza mrtvog neprijatelja, dok su još 3-4 poredana, ne mogu pucati na idućeg, a oni mogu pucati na tebe!!! koja je to igrica??? promijeni to i promijenit ću svoju ocjenu. Hvala
superrrrrrr😎😎😎😎😎😎kul
Igrica je super i brutalna i cool.
To je dobro, ali čini ga realnijim. S više zemlje za vožnju, poput 3 dimenzionalne! Ne jednodimenzionalno, vozite preko kopna kako biste lovili protivnika radarom. To je to za sada, samo malo hrane za razmišljanje. g. DA. Postolar.
Ova igra google play nije povezana!
Hills of Steel Acción cwbg
Super igra, ne postoji bolja
Nula sve ravno
Zabavno je, ali spremnici nisu puni snage
Ovo je stvarno dobra igra, ali u slučaju da moram potrošiti 20 dragulja da nastavim, a škrinje su užasne, daju mi smeće, a ne tenkove
ghhh
Igra je vrlo zanimljiva. Ovo je vrlo dobro.Ovo je vrlo dobra igra za 8\11 godina
Samo borbe s PvP botovima, a oni to ne spominju nigdje na stranici aplikacije! Uuh ok. Mislio sam da je to platforma kroz razine. Devs, možda stvorite rupu platformsku igru s PvP-om. Mislim da bi se svima moglo svidjeti malo više od onog tipa koji želi glupe bulhorn rakete na svom tenku. sry
moglo je biti bolje da je imao cilj jer je teško pucati u neprijatelja bez ciljanja u pravom smjeru
Volim ovu igru ali. Vidio sam youtube i skinem ga i super je spor za 1 dan skinem ga super je spor molim popravi
Ovo je najgora igra ikad jer sam igrao tornament touch down zadovoljstvo da neprijatelj može lako postići gol, a ja ne mogu postići gol. Neprijatelj je udario ragbi loptu i lopta ide u moj prostor za gol tako da može lako gol. Ne igraj ovo, imaš problem u životu i ja sam također najgora igra ikada.😠😡
Jako volim ovu igru, igram ovu igru od godinu dana, ali moram ponovo pokrenuti ovu igru pa moram ponovo pokrenuti ovu igru, ali moj prijatelj je dobio rijedak, epski tenk u ovoj igri otvaranjem rijetkih škrinja, ali sam otvorio mnoge rijetke i epska škrinja, ali ne mogu nabaviti rijetki tenk
Hills of Steel Δράση uri
Htio sam reći da je ova igra najbolja u galaksiji. Možete li pozdraviti na hrvatskom to bi bilo s poštovanjem
Ova igra je dobra, ima razumnu količinu reklama, ima prilično dobar gameplay. Ova igra je dobra igra
Hej, ja igram ovu igru po prvi put, međutim, kada je u pitanju grafika koja je loša. Ok igram igru sve je dobro ali čim se počnem boriti protiv više tenkova cijela stvar počinje usporavati, odjednom se ne mogu ni pomaknuti ni naprijed zbog grafike, ja proći. Sviđa mi se igra, ali bit će tako frustrirajuća.
Problem s teslom nakon ažuriranja.
Hills of Steel Akcijske igre gzdt
Napredak je spor dok prolazite kroz bot za botom čak i u pvp igrama.Nije loše samo kad shvatiš koliko dugo igraš bez nadogradnje ili napredovanja postaje pomalo besmisleno
Hej, ovo je ozbiljan problem koji sam osjetio u ovoj igri. Ne znam zašto je napisano ( BRITANSKI TERITORIJ INDIJSKOG OCEANA ) umjesto ( NEZAVISNA INDIJA ). Za vašu ljubaznu informaciju INDIJA je neovisna i nije teritorij nijedne druge zemlje. Molimo vas da što prije ukažete na ovaj problem.
Igra je super samo sto prvi tenk kosta 1500 coinsa.
Poboljšajte igru i dodajte još legendarnih tenkova bez smisla
Igra je dobra osim što ste u posljednje vrijeme morali koristiti više dragulja za ponovno pojavljivanje ili gledati reklamu koja zapravo ne radi ili ponovno pokrenuti svoj tenk. Ispravite ovaj problem i ocjena će biti 5 zvjezdica.
Sjajna igra za prolazak vremena. Vrlo zarazna.
Volim igru. Mogao sam provesti sate igrajući se, i to u prošlosti. Pokušao sam ponovno igrati i sjetio se zašto sam ga izbrisao unatoč tome što sam se toliko zabavio.Postojale su dvije stvari. Prvi je pokvareni sustav uparivanja koji bi mogao spojiti igrača s manje od 1k rezultata s nekim s 50k ili više. Slomljena ili što? Drugo, koliko jako zaostaje u razinama koje imaju kišu ili slično. Padam na manje od jednog okvira u sekundi ako koristim raketno vozilo pa je nemoguće igrati ga. Tada gubim kontrolu nad svojim spremnikom na slavine
Ova igra se sama instalira za pokretanje pri pokretanju. Čak i ako ponovo pokrenem telefon i ne otvorim igru ona radi?!?! Zašto?! Ovo nije prihvatljivo!! Imam stotinke igara da svaka igra radi da bi mi se telefon jednostavno srušio!!
Super, ali tenk koji imam je užasan i svaka stvar je jako skupa, dobiješ samo 1 2 3 4 5 dragulja pa je lijepo ok i svaki tenk koji dobijem se još uvijek prevrće da je 10 dao bih mu 6
To je nevjerojatna igra, s mnoštvom zabavnih avantura, ali bi pomoglo kada bi postojali lakši načini za izradu dragulja za ljude koji nemaju vremena za mljevenje igre.
Nema smisla brusiti jer ne možete otvoriti škrinje ako ne možete pobijediti gazdu za zvijezde pa sam na kraju ostao zaključan u pozornici.
Igra stvara ovisnost, ali osjećam se prevarenim kada vidim da nagrade za igru nisu dodane u moje postojeće novčiće ili dragulje.Popravite ovo. Nije dobro iskustvo.
Hej čovječe, ova igra s web paketom je super, ali čovječe, moraš ovu igru učiniti antihakom jer puno hakera ulazi u ovu igru, hvala
To je vrlo zabavna igra uglavnom s balistom. Jedva čekam sljedeće ažuriranje
obožavam ovu igru i programere!! malo zaostaje kada se tenk prebrzo pomiče naprijed/nazad, tenk se okreće
Igrica nije losa ocjena 10/10
Prilično zabavna igra na početku, ali ponekad postane kvarna, a "svaka kupnja će ukloniti reklamne pauze" je čista laž. Riješite ove probleme i mogu mu dati 4 zvjezdice.
Igra je vrlo cool, ali možete dodati neke super moći. Ovako: Cobra ispusti zmiju Cobra, Phoenix leti 5 sekundi Aarach ispusti male pauke, Joker dobije dodatni život jer se zove Joker. Ali igra je jako COOL.
AXES.io Δράση luyi
Igram Hills of Steel već nekoliko mjeseci. Bio je rangiran 2 protiv 2 do 2 zvjezdice general. Sinoć je moja igra resetirala sve na 0 i sve što sam stavio u nju je nestalo! Koristim ovu igru samo da gubim vrijeme, ali još uvijek sam jako frustriran što je moj rang nestao. Međutim, ako pogledate postignuća, sve je još uvijek tu!! Baš čudno!!
Puno reklama i tenkovi su nepravilni. ne preporučujem
Stvarno loša igra tenkovi su motor za žetvu smeća i pištolj je ok, ali Armor je vrlo slab phoenix motor i Armor ok, ali pištolj nije toliko jak u 1v1 i 2v2 protivnicima tenk je preko moćan, a također u epskim škrinjama i zlatnim škrinjama dobivamo samo nadogradnje samo u zajedničkim škrinjama imam tenkove. Molim te popravi.
Dobra je igra... I nemam riječi za reći o ovoj igrici...